Samen met Erik Vlaminck in ’t Oneindig Verhaal – Sint Niklaas

Archipel 2016

Welkom, zondag 24 april om 15u in ’t Oneindig Verhaal in Sint Niklaas.

Erik Vlaminck vertelt over zijn nieuwe roman ‘De Zwarte Brug’, een aangrijpend verhaal over een onopvallende man en een tragisch gezin tegen de achtergrond van het idyllische dorp Lillo dat van de kaart wordt geveegd door de Antwerpse haven. De afloop is schokkend.

Daarnaast introduceert Vlaminck bij deze gelegenheid zijn geheime tip: debutante Ellen Van Pelt. Een niet te missen ervaring!

Als afsluiter van de dag is er om 17u ook nog de uitreiking van de allereerste Confituur Boekhandelsprijs aan Chris De Stoop voor ‘Dit is mijn hof’ in de Foyer van de Stadsschouwburg. Niemand minder dan Tom Lanoye spreekt er de laudatio uit.

Iedereen van harte welkom, en we heffen het glas!